15:00

Ingarö IF

Referat: Västerhaninge IF - Ingarö IF

Genrep mot Ingarö tillika seriestart i B-lags serien.
Västerhaninge började matchen uselt. och redan efter dryga 20 minuter var det ett underläge med 0-2. Det väckte Västerhaninge. Reducering i den 23:e. Anders nedstick till Vedran på vänsterkanten som slår in bollen snett inåt bakåt där Ibbe kommer och trycker in reduceringen. Ju längre halvleken gick tog Västerhaninge sakta men säkert över matchen.

Andra halvlek betydligt bättre Västerhaninge spel. Kvitteringen kom följdriktigt. En offensiv frispark från kanten av Baris som Billy lyckas kampa in till Vedran som kan stöta in den i öppet mål. Västerhaninge tar nu över matchen men lyckas inte trycka in ett segermål trots flera bra lägen.
Man kan sammanfatta matchen som första 20 katastrof därefter 25 minuter helt ok. Andra halvlek bra med god närvaro och betydligt högre intensitet. Nu väntar en träningsvecka innan premiären i A-lags serien.